Smaak, kwaliteit & duurzaamheid

’t Kaas Lokaal is een moderne kaaswinkel, waar lokaal en ambacht samenkomen. Met een ruim assortiment van de lekkerste kaas en overheerlijke lokale producten.

't Kaas Lokaal Delft

't Kaas Lokaal wint Gouda Cheese Awards!

Ons Verhaal

’t Kaas Lokaal is een initiatief van CONO Kaasmakers. Bij ’t Kaas Lokaal staan smaak, kwaliteit en duurzaamheid centraal. Met een winkel in Delft maakt CONO haar lekkerste kaas lokaal beschikbaar.

CONO kaas

Kwaliteit staat boven alles bij CONO Kaasmakers. Het draait dan ook om de perfecte samenwerking tussen koeien, boeren en kaasmakers. De koeien grazen zoveel mogelijk buiten en van deze duurzame weidemelk wordt op traditionele manier kaas gemaakt. Als enige grote kaasmaker van Nederland roeren de kaasmakers de wrongel nog met de hand. Dit doen zij al meer dan 120 jaar en dat proef je terug in alle ambachtelijk gemaakte kazen. Elke kaas heeft een uitgesproken smaak en toch delen ze dat ‘smedige’ mondgevoel. Voor ’t Kaas Lokaal heeft CONO Kaasmakers een eigen label gecreëerd. Proef het vooral ook zelf!

Streekproducten

Naast CONO kaas, verkopen de winkels ook lokaal gemaakte en speciale kazen. Dit lokale assortiment verschilt per winkel, afhankelijk van de locatie en wordt voortdurend bijgewerkt. Ook voor bijproducten, cadeaupakketten en inspiratie kunt u terecht bij ’t Kaas Lokaal. Door met lokale ondernemers samen te werken, steunen de winkels de lokale economie.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit CONO in de genen. Het hoort erbij. Niet alleen in de CONO kaasmakerij, maar in de hele keten wordt gewerkt met echte aandacht voor mens, dier en milieu. Van grasspriet tot kaas. Van veehouder tot kaasmaker. Bij iedere stap die wordt gezet, wordt nagedacht of er een duurzamer alternatief is. Ons kaaspapier bijvoorbeeld mag gewoon bij het papier worden weggegooid. Hier komt geen plastic aan te pas, een duurzame keuze.

Winkels

Als bezoeker aan onze winkel word je ondergedompeld in de wereld van kaas. Proeven is daarbij natuurlijk essentieel, dat is de beste beleving en zorgt er voor dat iedereen met het juiste stuk de deur uit loopt. De kaas wordt vers afgesneden, geraspt en kan zelfs vacuüm verpakt worden. Het personeel staat dagelijks klaar voor advies of gewoon een gezellig praatje. De winkels zijn opgezet volgens de filosofie van CONO Kaasmakers met duurzaamheid als belangrijkste uitgangspunt. Zo zorgen wij er voor dat naast de duurzame stappen in het kaasmaak proces, we ook het laatste stapje naar de consument duurzaam en met de grootste aandacht voor kwaliteit uitvoeren.

Openingstijden

Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag 09:00–17:00
Zaterdag 08:00–16:00
Zondag Gesloten
Maandag Gesloten