’t Kaas Lokaal Delft

Op 1 maart jl. opende ‘t Kaas Lokaal Delft haar deuren. Een bestaande kaaswinkel gehuld in een nieuw jasje in het Oude Delft met de lekkerste en meest duurzame kaas.

’t Kaas Lokaal Delft is een knusse, gezellige kaaswinkel, waar lokaal en ambacht samenkomen. Het gezicht van de winkel is Rohan Meijer, 31 jaar uit Rotterdam. “Als niet-Delftenaar voelde ik me al direct thuis in deze omgeving. Ik ben er trots op dat ik op deze prachtige locatie de lekkerste kaas kan verkopen.”

De houten gevel van het pand springt direct in het oog en past perfect bij de uitstraling van de winkel. De locatie valt mede door de ‘Scheve Jan’ op grote afstand al op. “Bij ’t Kaaslokaal staan aandacht en genieten centraal. Proeven is natuurlijk essentieel, dat is de beste beleving en zorgt er voor dat iedere klant met het juiste stuk de deur uit loopt”, aldus winkelmanager Rohan Meijer.

Het assortiment van ’t Kaas Lokaal bestaat naast kaas uit Het Groene Hart, onder andere uit de ambachtelijk bereide kaas van CONO Kaasmakers uit Noord-Holland. Bij CONO staan smaak, kwaliteit, en duurzaamheid hoog in het vaandel en dat sluit precies aan bij de filosofie van ’t Kaas Lokaal. Naast vers gesneden kaas, kan men bij ’t Kaas Lokaal Delft ook terecht voor verschillende lokale producten.